Creature #
Am redechis site-ul www.creature.3xforum.ro
Lista Forumurilor Pe Tematici
Creature # | Reguli | Inregistrare | Login

POZE CREATURE #

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Alexandraa. pe Simpatie
Femeie
22 ani
Braila
cauta Barbat
26 - 80 ani
Creature # / Counter-Strike Cheats / Anti SS+wallhack -CS 1.6- Moderat de hugo1995
Autor
Mesaj Pagini: 1
denis
VIP

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 204
Instrucţiuni:

- Executaţi fişierul "Anti SS.exe"
- Selectaţi fişierul "hl.exe" apoi aşteptaţi ca jocul sa pornească.
- Dupa ce jocul porneşte executaţi in consola fişierul "AntiSS.cfg". Comanda: exec AntiSS.cfg ATENŢIE! Dacă aveţi cfg-uri pentru a evita anumite probleme e bine ca "AntiSS.cfg" sa fie executat ultimu'.
- Conectaţi-vă la un server de joc apoi apăsaţi F10 pentru a activa AntiSS-ul iar F9 pentru a activa WallHack-ul. ATENŢIE! Este recomandat ca amandoua sa fie activate sau dezactivate.
- În caz că adminu' vă face poze, pentru a le preda mai repede daţi un clic pe textul "Afer ss command ..." iar fereastra cu pozele se va deschide automat.
- Enjoy !

O mica descriere: Faţa de cel vechi, acesta dezactivează WallHack-u fara sa mai apasaţi pe tasta "ALT" (AUTOMAT). Pozele le gasiţi acolo unde a-ţi setat sa se salveze cu numele original (Spre exemplu: de_dust20001). Dupa cum vedeţi am adaugat o noua fereastră din care oricine si-l poate seta după bunul plac.

O mică problemă: Fisierul "wall.dll" este detectat de unii antiviruşi deoarece este un hacktool dar acesta nu prezintă nici un risc.

ATENŢIE: Recomand să aveţi sunetele pornite de la setări pentru a şti cand AntiSS-ul a fost dezactivat sau activat şi pentru a şti cand adminul vă face poze.

Download:
Code:


pus acum 13 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la